Mik azok az anaerob ragasztók?

Az anaerob termékek egykomponensű, oldószermentes, a szobahőmérsékleten keményedő ragasztókat foglalja magába. Az "anaerob" elnevezés arra utal, hogy a ragasztók a levegő oxigénjétől elzárt résekben, illetve az összeszerelt alkatrészek esetében az aktív fémek (vas- vagy nem vas fémek) katalizáló hatására keményednek ki.
Ezen tulajdonságaiknál fogva leggyakoribb felhasználási területei a csavarok rögzítése, csővezeték- és hidraulika tömítések, csapágyak rögzítése és felülettömítések.
A folyékony anaerob ragasztók az érintkező felületek közötti rést és a fém felületek esetleges hibáit is kitöltik. A kötés során a folyékony ragasztóanyag szilárd akrilátragasztóvá, illetve tömítőanyaggá válik, miközben 100%-os felület-felület kötés és fizikai zárás jön létre.

Nézz körül webáruházunkban! Tekintsd meg a Ragasztóbiblia című blogunk többi bejegyzését is, melyben megosztunk veled ragasztással kapcsolatos infókat, ötleteket, jótanácsokat. Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülhess aktuális akcióinkról, ajánlatainkról. Kövesd  facebook  posztjainkat, melyben értesülhetsz híreinkről és minden, a webáruházunkat érintő infóról.